Amsterdam
+31-657654441

SOORTEN STEUNZOLEN

Soorten steunzolen

Er bestaan verschillende soorten steunzolen: voor dagelijks gebruik, om mee te sporten en speciale steunzolen voor in werk- en veiligheidsschoenen. Naast steunzolen voor volwassenen maken wij ook steunzolen voor kinderen.

  • Steunzolen voor dagelijks gebruik

57% van de mensen krijgt te maken met voetklachten en steunzolen kunnen helpen deze te verminderen. U draagt de zolen dagelijks in uw eigen confectieschoenen en u zult versteld staan van de verlichting die het dragen van steunzolen u kan brengen!

  • Steunzolen voor sport

Glasenap Orthopedie heeft speciale steunzolen voor sport. Omdat sporten speciale eisen en wensen met zich meebrengt, zijn deze steunzolen net even anders dan de gewone steunzolen. Deze steunzolen hebben doorgaans meer demping, zitten comfortabel tijdens het sporten en zijn minder gevoelig voor transpiratie en vuil.

  • Steunzolen voor veiligheidsschoenen

Voor veiligheidsschoenen gelden strenge wettelijke eisen en normeringen, ook voor de steunzolen die daar in worden gedragen. Bij gebruik van een willekeurige steunzool in een veiligheidsschoen, vervalt de CE Certificering en voldoet uw veiligheidsschoen niet meer aan deze eisen. U loopt dan risico’s op veiligheid en aansprakelijkheid. Het aanmeten en leveren van steunzolen voor veiligheidsschoenen mag alleen gedaan worden door een erkend bedrijf dat de certificering kan borgen. Als VoetExpertpartner is Glasenap Orthopedie een erkend bedrijf en daarmee kunnen wij uw veiligheid en de certificering conform de Europese norm EN ISO20345:2011 garanderen.